пʼятниця, 13 листопада 2020 09:47

Визначилися 4 останні учасники Євро-2020

Визначилися 4 останні учасники Євро-2020
Євро перенесли на рік через пандемію коронавірусу. Фото: Reuters

Переможці груп у Лізі націй розіграли 4 путівки на Євро.

Північна Ірландія поступилася Словаччині - 1:2.

Словаки вийшли вперед в середині 1-го тайму зусиллями Юрая Куцки, проте утримати переможний рахунок команді не вдалося. На 88-й хв. Північна Ірландія відігралася – автоголом "відзначився" захисник "Інтера" Мілан Шкріняр. У додатковий час Міха Дюріш приніс збірній Словаччини перемогу.

Шотландія змогла перемогти Сербію тільки в серії післяматчевих пенальті. Основний та додатковий час гри завершився в нічию - 1:1.

Шотландці повели в рахунку після точного удару Райана Крісті на початку 2-го тайму. Серби відігралися на 90-й хв. – форвард "Реала" Лука Йович замкнув подачу Філіпа Младеновича.

В овертаймі команди також не виявили найсильнішого. Доля путівки на Євро вирішалась у серії пенальті. Шотландія виявилася сильнішою - 5:4.

Угорщина змогла перемогти Ісландію - 2:1.

На початку гри ісландці вийшли вперед після точного удару Гілфі Сігурдссона. Угорці зрівняли рахунок зусиллями Лоїка на 88-й хв., а за 4 хв. Домінік Собослаї приніс перемогу збірній Угорщині.

Північна Македонія завдяки точному удару Горана Пандева змогла перемогти Грузію -1:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Україна програла Польщі

Євро-2020 пройде з 11 червня по 11 липня 2021 року. Турнір перенесли на рік через пандемію коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «Визначилися 4 останні учасники Євро-2020». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі