неділя, 10 червня 2018 15:12

Визначилась переможниця жіночого Ролан Гаррос

Визначилась переможниця жіночого Ролан Гаррос
Сімона Халеп вперше в кар'єрі виграла Ролан Гаррос. Фото: sovsport.ru

У Франції завершився відкрити чемпіонат з тенісу(Ролан Гаррос). У фіналі зустрілись американка Слоан Стівенс та румунка Сімона Халеп. Для румунки - це був третій фінал Ролан Гаррос і четвертий у всіх турнірах серії "Великого шолома".

"Тенісистки показували рівну гру в першому сеті, однак 10-ракетка світу зуміла зробити один брейк, який дозволив їй зробити різницю і, в підсумку повести в рахунку.

Друга партія знову почалася з брейка для Стівенс, однак Халеп змусила американку більше помилятися і зуміла виграти три подачі на прийомі. Хоча і віддала американці ще один брейк.

У вирішальному сеті на корті була лише Симона. Халеп взяла п'ять геймів поспіль, і здавалося, виграє сет "в суху". Все ж Стівенс зуміла взяти свою подачу в кінцівці, проте це їй не допомогло.

Таким чином, Халеп в трьох сетах обіграла Стівенс і виграла перший турнір Великого шолома в кар'єрі",- повідомляє іsport.ua.

Сімона Халеп (Румунія) - Слоан Стівенс (США) - 3:6, 6:4, 6:1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світоліна зізналася, скільки заробляє поза тенісом

У чоловічому фіналі зіграють перша ракетка світу Рафаель Надаль та восьма ракетка Домінік Тім.

Зараз ви читаєте новину «Визначилась переможниця жіночого Ролан Гаррос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі