пʼятниця, 13 квітня 2012 13:50

Віталій Кличко проведе бій напередодні виборів

Віталій Кличко проведе бій напередодні виборів
Суперник Віталія Кличка поки невідомий ФОТО: utro.ua

Український боксер-важковаговик Віталій Кличко проведе свій наступний поєдинок у вересні 2012 року. Про це заявив тренер Кличка Фріц Здунек, повідомляє інтернет-видання Boxingscene. До вересня український боксер повинен відновитися після травми лівого плеча, яку він отримав 19 лютого в поєдинку з британцем Дереком Чісорою.

У бою з Чісорою Кличко захистив титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). Після закінчення поєдинку українець заявив, що він хоче провести повторний бій з Чісорою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіційно: партія "УДАР" самостійно йде на вибори

Раніше повідомлялося, що Кличко-старший, якому в липні виповнюється 41 рік, планує провести поєдинок з британцем Девідом Хеєм. Цей боксер в жовтні 2011 року оголосив про завершення кар'єри, але неодноразово говорив, що може повернутися на ринг заради бою з Кличком.

За даними американських ЗМІ, у разі зриву переговорів з Хеєм претендентами на бій з Кличком стануть кілька менш відомих боксерів, у тому числі росіянин Денис Бойцов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бій Володимира Кличка та Тоні Томпсона відбудеться 7 липня в Берні - офіційно

Варто зауважити, що названий термін припадає на переддень парламентських виборів в Україні.

У жовтні 2012 повинні пройти вибори до Верховної Ради України, в яких візьме участь і партія Віталія Кличка УДАР. За останніми даними, рейтинг цієї політсили перевищує 5%, повідомляє Главред.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Віталій не заявляв про завершення кар'єри" - прес-служба братів Кличків

У той же час, рейтинг самого Віталія Кличка випереджає рейтинг голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова в опитуваннях по кандидатурі на пост мера Києва.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко проведе бій напередодні виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі