середа, 11 квітня 2012 14:41

Канал "Інтер" покаже фільм про Кличків

Канал "Інтер" покаже фільм про Кличків
Прем'єра фільму "Кличко" пройде 21 квітня ФОТО: klitschko-brothers.com

У суботу, 21 квітня, о 20:30 на телеканалі "Інтер" відбудеться прем'єра документального фільму "Кличко".

Становлення у спорті, перемоги і нокаути Володимира і Віталія Кличків - в безпрецедентній картині "Кличко", яка стане для українського телеглядача справжнім одкровенням.

Світова прем'єра фільму про братів Кличків відбулася у квітні 2011 року на кінофестивалі Роберта де Ніро "Tribeca" в Нью-Йорку, після чого з гучним успіхом пройшла презентація картини в Європі. В Українських кінотеатрах глядачі могли подивитися фільм "Кличко" з 15 березня нинішнього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліна Костенко назвала Віталія Кличка гетьманом і атлантом

Фільм розповідає не тільки про спортивні успіхи Віталія та Володимира, а й про сім'ю українських богатирів, про братську любов, про друзів, однодумців і близьке оточення боксерів. У стрічку увійшли перші інтерв'ю батьків Віталія та Володимира - офіцера авіації Володимира Кличка і вчительки молодших класів Надії Кличко, а також рідкісні сімейні архіви.

Режисером і автором сценарію картини "Кличко" виступив німецький документаліст, володар Міжнародної премії "Еммі" Себастьян Денхардт, відомий на пост-радянському просторі по серіалу "Сталінград". "Кличко" - перший фільм, знятий Денхардтом для всесвітнього кінопрокату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віктор Пінчук фотографувався з Віталієм Кличком на "Гордості країни"

На чолі з Себастьяном Денхардтом знімальна команда провела з братами три роки, слідуючи за ними по Україні, Німеччині, США, Канаді, Швейцарії, Австрії та Казахстану.

"Деякі невідомі сторінки з біографії братів Кличків стануть справжнім відкриттям для глядачів, і це ще більше допоможе зрозуміти феномен двох братів з України, яких сьогодні знає весь світ," - зізнається Денхардт.

Зараз ви читаєте новину «Канал "Інтер" покаже фільм про Кличків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі