четвер, 12 березня 2009 10:54

Віта Семеренко стала "бронзовою" у Ванкувері

Віта Семеренко стала "бронзовою" у Ванкувері

Віта Семеренко - третя на етапі Кубка світу у Ванкувері! 11 березня представники біатлонної еліти випробували олімпійську трасу на дистанції індивідуальної гонки. І Віта чудово пристрілялася до медальних місць на канадських трасах! Свій єдиний промах вона допустила лише в той момент, коли патрон вискочив з рушниці і їй довелося перезаряджати його вручну, що збило з ритму стрільбу. Але відмінна швидкість дозволила навіть з хвилиною штрафу зайняти призове місце.

Магдалена Нойнер завоювала Малий Кришталевий Глобус

Добре виступили інші наші дівчата: Оксана Хвостенко також з промахом стала 12-ою, а Валя Семеренко з трьома штрафними хвилинами - 16-ою. Олена Підгрушна також заробила дорогоцінні очки в боротьбі за попадання в ТОП-50 Кубка світу. Такий солідний результат української збірної дозволив нашій команді ще більше закріпити свої позиції в боротьбі за друге місце Кубка націй (у цій гонці ми також другі за набраними очками).

Ну, а перемогу сьогодні святкувала Сімона Хаусвальд, яка опинилася єдиною з елітних спортсменок, хто жодного разу не промахнулася на вогняних рубежах. Другою стала росіянка Ольга Зайцева. Магдалена Нойнер, зайнявши четверте місце, завоювала Малий Кришталевий Глобус в заліку індивідуальних гонок!

Кубок світу. Ванкувер. Індивідуальна гонка. Жінки

1. Сімона Хаусвальд (0+0+0+0) 42:44.6 - Німеччина
2. Ольга Зайцева (0+0+0+1) +39.3 - Росія
3. Віта Семеренко (0+0+1+0) +1:05.8 - Україна
...
12. Оксана Хвостенко (0+0+1+0) +2:57.6
16. Валя Семеренко (0+1+1+1) +3:24.1
34. Олена Підгрушна (0+1+1+1) +4:43.6

Федерація біатлону України

Зараз ви читаєте новину «Віта Семеренко стала "бронзовою" у Ванкувері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі