пʼятниця, 12 березня 2021 17:21

"Він не гратиме в топкомандах, якщо його продадуть" - Сабо розкритикував Циганкова

"Він не гратиме в топкомандах, якщо його продадуть" - Сабо розкритикував Циганкова
Віктор Циганков виступає за першу команду "Динамо" із 2016 року. Фото: ФК "Динамо"

Колишній тренер "Динамо" та збірної України Йожеф Сабо розкритикував лідера динамівців Віктора Циганкова.

Іменитому наставнику не сподобалася гра "Динамо" проти "Вільяррела" в 1/8 Ліги Європи.

"Здивований, що на 7-му місці в іспанському чемпіонаті грає ось такий "Вільярреал". Вони зіграли не краще, ніж кияни. Один брак. А "Динамо" – є "Динамо". Один раз пощастило, вдруге пощастило, а тут – не пощастило. Програли справедливо в Києві і на виїзді програють. Гравці "Вільяреала" вищі за класом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Фарт Луческу не буде вічний": огляд преси після матчів українських команд у Лізі Європи

Хто є в "Динамо"? Усі розписують Віктора Циганкова. Що далі? Поїде кудись і сидітиме на лавці. Йому краще залишатися в "Динамо" і грати, тому що він не гратиме в топкомандах, якщо його продадуть.

Шансів немає. Ніким вигравати. Є боротьба, намагаються, а більше нічого. Звичайно, грати потрібно. Ставити максимально бойовий склад, щоб не програти 5:0 або близько до цього. Якщо іспанці вдома заб'ють 1 або 2 м'ячі – спокійно гратимуть, адже потрібні сили в чемпіонаті", – сказав Сабо в коментарі виданню 1927.kiev.ua.

У 1-му поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи "Динамо" на власному полі поступилось "Вільяреалу" з рахунком 0:2. Матч-відповідь вже за тиждень, 18 березня, в Іспанії.

Віктор Цигакнов був одним із найактивніших гравців у складі господарів. Лідер "Динамо" мав 3-4 моменти, щоб забити гол, але підвела реалізація.

Зараз ви читаєте новину «"Він не гратиме в топкомандах, якщо його продадуть" - Сабо розкритикував Циганкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі