середа, 17 квітня 2013 08:59

Віланова залишиться наставником "Барселони"

Віланова залишиться наставником "Барселони"
Віланова переніс повторну операцію з видалення ракової пухлини ФОТО: rsport.ru

Головний тренер "Барселони" Тіто Віланова залишиться біля керма каталонського клубу і в наступному сезоні, незважаючи на проблеми зі здоров'ям.

По ходу поточного сезону у наставника "Барселони" трапився рецидив старої хвороби. Віланова переніс повторну операцію з видалення ракової пухлини і якийсь час витратив на реабілітацію в клініках США. У його відсутність командою керував помічник - Жорді Роура, під орудою якого результати каталонців дещо погіршилися.

У пресі з'явилися чутки, що Віланова за станом здоров'я не зможе керувати "Барселоною" в наступному сезоні. Однак Football-Espana пише, що керівництво каталонського клубу, навпаки, висловило підтримку 44-річному фахівцеві. Можливо, що контракт з Вілановою буде продовжений і на більший термін.

У поточному розіграші чемпіонату Іспанії синьо-гранатові продовжують впевнено рухатися до чемпіонського звання, випереджаючи найближчого переслідувача на 13 очок. У Лізі чемпіонів "Барселона" дісталася до півфіналу, де її найближчим суперником стане мюнхенська "Баварія".

Зараз ви читаєте новину «Віланова залишиться наставником "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі