понеділок, 21 вересня 2015 00:21

Відомий тренер Деттмар Крамер помер у віці 90 років

Відомий тренер Деттмар Крамер помер у віці 90 років
Крамер пішов з життя у четвер у себе вдома

19 вересня пішов з життя 90-річний екс-наставник "Баварії" Деттмар Крамер. Такі сумні звістки з'явилися на офіційному інтернет-ресурсі німецького футбольного союзу.

Під час роботи Крамера на посаді тренера мюнхенців, червоні двічі завойовували КЄЧ (в 1975 і 1976) і в 1976-му ставали володарями Інтерконтинентального кубка. У той час капітанську пов'язку в команді носив легендарний Беккенбауер.

Іншими місцями роботи Крамера були "Герта", "Айнтрахт Ф" і "Байєр". А на рівні збірних Деттмар керував національними командами Японії, Малайзії, Таїланду, Єгипту, Сполучених Штатів, а також працював помічником тренера збірної ФРН.

Додамо, що Крамер керував "Баварією", коли та грала з київським "Динамо" у матчі за Суперкубок Європи-1975. Трофей у двоматчевому протистоянні виграла команда Валерія Лобановського із загальним рахунком — 3:0. Всі три м´ячі забив Олег Блохін.

Зараз ви читаєте новину «Відомий тренер Деттмар Крамер помер у віці 90 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі