середа, 13 червня 2007 16:57

Ветерани Формули-1 наступають

Три найбільш вікові гонщики чемпіонату - Рубенс Баррікелло, Джанкарло Фізікелла і Девід Култхард - продовжать контракти з своїми командами на наступний сезон, повідомляє www.sport-express.ru.

Рубенс Баррікелло цього року непогано виглядає за кермом "Хонди", постійно випереджаючи партнера по команді Дженсона Баттона на кваліфікаціях. Шини "Бріджстоун" більше відповідають стилю бразильця, чим торішні "Мішлен". Офіційна заява про новий договір очікується вже в липні.

Джанкарло Фізікелла повинен зберегти місце в "Рено", не дивлячись на те, що багато хто рекомендує італійцеві залишити Формулу-1. Продовженню угоди сприяє і те, що союз другого призового гонщика Хейккі Ковалайнена з тест-пілотом Нельсоном Піке-младшим поки не приносить "Рено" очікуваного результату, та і сам Фізікелла відмінно працює на тестах команди.

Досвід і стабільність - хороший козир для Девіда Култхарда на переговорах з "Ред Булл". Формально вони ще не почалися, але сторони не раз заявляли про бажання продовжити співпрацю.

Зараз ви читаєте новину «Ветерани Формули-1 наступають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі