середа, 29 вересня 2021 10:11

Вернидуб прокоментував перемогу над "Реалом"

Вернидуб прокоментував перемогу над "Реалом"
Юрій Вернидуб не впадає в ейфорію. Фото: Reuters

Головний тренер "Шерифа" українець Юрій Вернидуб прокоментував перемогу в матчі другого туру групового етапу Ліги чемпіонів із "Реалом" (2:1).

"Я щасливий, що в нас є можливість проводити такі матчі. Емоції вирують. Вдячний хлопцям за те, що вони зробили. Ми розуміли, що доведеться оборонятися. Але ми добре впоралися, чудово контратакували й забили насамкінець. Я щасливий і гордий за команду. Ми на правильному шляху й продовжимо його дотримуватися. Поки не думаємо про вихід у плейоф, адже нічого екстраординарного ще не створили. Рухаємося вперед поступово. Попереду ще чотири найважливіших матчі. Коли настане час завершальної гри, тоді й поговоримо про наступну стадії", - наводить слова Вернидуба офіційний сайт УЄФА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" розійшовся миром з "Інтером"

"Шериф" набрав шість очок і очолює турнірну таблицю своєї групи. "Реал" (3) посідає друге місце. "Інтер" і "Шахтар", в активі яких по одному очку, замикають таблицю групи. У наступному турі "Шериф" зіграє з "Інтером", а "Шахтар" зустрінеться з "Реалом".

Зараз ви читаєте новину «Вернидуб прокоментував перемогу над "Реалом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі