середа, 24 листопада 2010 11:53

Венгер поскаржився на суддівство після поразки від "Браги"

Венгер поскаржився на суддівство після поразки від "Браги"

Головний тренер лондонського "Арсеналу" Арсен Венгер поскаржився на суддівство матчу Ліги чемпіонів проти португальської "Браги", в якому його команда зазнала поразки з рахунком 0:2. Венгер залишився незадоволений роботою головного арбітра Віктора Кашшаї з Угорщини, а також його помічників за лицьовою лінією, повідомляє Sky Sports.

Наставник "Арсеналу" вважає, що його команда повинна була отримати право на пенальті за порушення правил проти Карлоса Вели. Однак Кашшаї не тільки не зафіксував фолу, але і показав Велі жовту картку за симуляцію. За словами Венгера, в таких випадках головному арбітру повинні допомагати асистенти, що знаходяться за лицьовою лінією.

Венгер нагадав також, що незадовго до кінця зустрічі після жорсткого підкату одного з гравців "Браги" травму отримав Еммануель Ебуе. До того часу тренер "Арсеналу" вже зробив всі заміни, тому його команді довелося догравати матч удесятьох. Гравець "Браги" за фол проти Ебуе не отримав навіть жовтої картки.

Після п'яти турів у групі Н Ліги чемпіонів перше місце з 12-ма очками займає донецький "Шахтар", який переміг 23 листопада сербський "Партизан" (3:0). У "Арсеналу" і "Браги" по дев'ять очок, у "Партизана" - нуль.

Жодна з команд ще не гарантувала собі вихід в 1 / 8 фіналу. "Арсеналу" для виходу з групи в останньому турі влаштує перемога над "Партизаном" з будь-яким рахунком. Матч відбудеться 8 грудня у Лондоні.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Венгер поскаржився на суддівство після поразки від "Браги"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі