середа, 24 листопада 2010 11:15

"Тепер нас чекає дуже цікава гра з "Брагою" - Луческу

"Тепер нас чекає дуже цікава гра з "Брагою" - Луческу

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу на післяматчевій прес-конференції прокоментував виїзний успіх своєї команди в матчі з белградським "Партизаном".

"Дуже складний перший тайм вийшов сьогодні. "Партизан" здорово пресингував, намагався зустрічати нас ще на нашій половині поля. При підготовці до гри ми говорили хлопцям, щоб вони спочатку подовше контролювали м'яч, щоб суперник як можна більше втомився, відбираючи його", - зазначив Луческу.

"У другому таймі ми почали грати вже в іншу, нашу гру. Природно, маючи у своєму складі фізично дуже сильних, габаритних футболістів, супернику не вдалося протягом всієї гри відповідати тій швидкості, яку ми запропонували. Тому вони і підсіли в другому таймі. Різниця гравців у швидкості і техніці позначилася в кінці кінців, це все і вилилося у фінальний рахунок на табло.

Ми заслужили ці три очки, з огляду на те що були набагато сильніші за суперника в цілому. Можна сказати і в загальному про сезон: ми дуже добре граємо, показуємо хороші результати, досить видовищну гру. Тепер нас чекає дуже цікава гра з "Брагою". Упевнений, що стадіон буде заповнений, і ми будемо відчувати підтримку публіки", - заявив наставник "Шахтаря".

Про поразку "Арсеналу": "Не можу сказати, що для мене це сюрприз. Коли ми аналізували гру "Браги", готувалися до гри з цією командою, дивилися їх поєдинки з "Севільєю", то розуміли, що вони мають у своєму складі висококласних футболістів, нам буде складно. До того ж за статистикою англійські клуби взагалі не дуже вдало грають у Португалії".

Про результати "Шахтаря": "Не думаю, що результат на полі - це лише інвестиції. Багато команд при величезних інвестиціях не можуть нічого досягнути. Найголовніше - це робота клубу, президента, в першу чергу, а також інших структур. Плюс організація гри , професійний ріст наших гравців. Команда зараз не боїться виходити на поле проти будь-якої європейської команди.

Іноді кажуть, що у нас в складі мало вихованців клубу, але сьогодні на полі було 4 двадцятирічних гравці, яких ми виховали. Узяли їх, коли їм ще було по 18 років, і зараз вони піднялися на непоганий рівень. Сподіваюся, що вони продовжать у тому ж дусі, якщо, дай Бог, ми пройдемо далі. Є команди, які купують гравців, платять хороші гроші, більші, ніж ми. Не знаю, чому, але футболісти там не демонструють належний рівень, а наші хлопці ростуть і виглядають все краще і краще".

Луческу запевнив, що успіх в Лізі Чемпіонів не позначиться на грі у внутрішньому чемпіонаті: "Не переживайте із цього приводу. У нас в команді висока конкуренція, це не дасть нікому розслабитися. Важливо, щоб кожен футболіст завжди знав, що потрібно робити на полі на тій чи іншій позиції, в тій чи іншій ситуації, а це у нас виходить".

"Це результати, і тут, мабуть, нема чого коментувати. Спочатку "Партизан" виглядав особливо, але результат їх протистояння з "Андерлехтом" показав, що і вони були готові до цього турніру. Всі, напевно, думали, що "Арсенал" - явний фаворит, але виявляється, що не все так просто!", - додав Луческу.

Нагадаємо, що у вівторок, 23 листопада, у п'ятому турі групового етапу Ліги Чемпіонів донецький "Шахтар" легко обіграв белградський "Партизан".

За матеріалами Корреспондент, ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Тепер нас чекає дуже цікава гра з "Брагою" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі