пʼятниця, 01 квітня 2011 13:15

"Ванкувер" уперше в історії виграв регулярний чемпіонат НХЛ

"Ванкувер" уперше в історії виграв регулярний чемпіонат НХЛ

Клуб "Ванкувер Кенакс" виграв регулярний чемпіонат НХЛ сезону-2010/11. "Ванкувер" гарантував собі перше місце в турнірі, перемігши в ніч з 31 березня на 1 квітня "Лос-Анджелес Кінгс" з рахунком 3:1. У цій зустрічі два очки набрав найкращий бомбардир НХЛ Даніель Седін. Тепер на його рахунку 100 очок, повідомляє офіційний сайт НХЛ.

У 78 матчах регулярного чемпіонату "Ванкувер" набрав 113 очок. У найближчого переслідувача - клубу "Філадельфія Флайерс" - 102 очки після 77 зустрічей. Якщо навіть "Філадельфія" виграє решту п'ять матчів, "Ванкувер" вона не наздожене.

Седін впевнено лідирує у суперечці бомбардирів. Шведський форвард, який в матчі з "Лос-Анджелесом" забив гол і віддав результативну передачу, всього в регулярному чемпіонаті закинув 41 шайбу і віддав 59 передач. Друге місце в суперечці бомбардирів займає Мартен Сен-Луї з клубу "Тампа-Бей Лайтнінг", на рахунку якого 92 очки.

Кубок Президента, який вручається за перемогу в регулярному чемпіонаті НХЛ, "Ванкувер" виграв уперше у своїй історії. Кубок Стенлі канадський клуб, заснований в 1970 році, теж поки не вигравав жодного разу.

Зараз ви читаєте новину «"Ванкувер" уперше в історії виграв регулярний чемпіонат НХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі