понеділок, 28 березня 2011 17:49

"Піттсбург" встановив унікальний рекорд НХЛ

"Піттсбург" встановив унікальний рекорд НХЛ

Клуб НХЛ "Піттсбург Пінгвінс" встановив рекорд ліги. "Піттсбург" здобув чотири перемоги поспіль, причому всі матчі були виграні в серії буллітів. Досі таке не вдавалося зробити жодній команді НХЛ, пише видання Pittsburgh Post Gazette.

"Піттсбург" послідовно обіграв "Детройт Ред Вінгс", "Філадельфію Флайерс", "Нью-Джерсі Девілс" і "Флориду Пантерс".

Перемогу над "Флоридою" хокеїсти "Піттсбурга" здобули в ніч з 27 на 28 березня. Основний і додатковий час цього матчу завершився внічию (1:1), а в серії буллітів перемогу "Піттсбургу" принесли точні кидки росіянина Олексія Ковальова та канадця Джеймса Нілу.

"Піттсбург" займає четверте місце у Східній конференції. У 76 матчах регулярного чемпіонату НХЛ "Пінгвінс" набрав 98 очок - на два очки менше, ніж лідер конференції - "Філадельфія".

Оскільки "Піттсбург" виступає в одному дивізіоні з "Філадельфією", в таблиці конференції він стоїть нижче "Вашингтон Кепіталс" (98 очок) і "Бостон Брюінс" (94 очки), які є лідерами своїх дивізіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Піттсбург" встановив унікальний рекорд НХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі