понеділок, 31 січня 2011 13:55

Матч зірок НХЛ провели у новому форматі

Матч зірок НХЛ провели у новому форматі

Команда Нікласа Лідстрема взяла гору над командою Еріка Стаала у матчі "Всіх зірок" НХЛ. Зустріч, що проходила у новому форматі, завершилася з традиційно великим рахунком 11:10.

Форвард команди Стаала Патрік Шарп ("Чикаго"), який закинув одну шайбу і зробив дві результативні передачі, завоював титул найціннішого гравця матчу. Всього 16 хокеїстів стали авторами голів.

Найбільше - по 4 очки - набрали форвард Луї Ерікссон (2 голи і 2 передачі) і захисник Ші Вебер (0 +4), які виступали за команду Лідстрема. Українців у цьому матчі не було. Олександр Овечкін, єдиний росіянин, забив за команду Стаала один гол і зробив один результативний пас.

До 2010 року матч "Всіх зірок" НХЛ грався у форматі "Схід проти Заходу", у цих поєдинках команди представляли кращі гравці Східної і Західної конференцій.

У нинішньому році захисник "Детройта" Лідстрем і центрфорвард "Кароліни" Стаал набрали свої команди за допомогою процедури драфту.

Захисник "Бостона" і збірної Словаччини Здено Хара знову переміг у конкурсі на найсильніший кидок. Сила його кидка склала 105,9 миль на годину (168, 9 км на годину).

Словацький велетень покращив свій попередній рекорд, встановлений у 2009 році, і вигравав змагання учетверте поспіль.

Зірка "Ванкувера" Даніель Седін виграв конкурс точності. Швед швидше за всіх вразив чотири цілі, розташовані у кутах воріт.

Капітан "Вашингтона" Олександр Овечкін втретє переміг у конкурсі на найоригінальніше виконання булітів.

У цілому ж команда капітана "Кароліни" Еріка Стаала перемогла команду капітана "Детройта" Нікласа Лідстрема у всіх конкурсах з рахунком 33:22.

Нагадаємо, що матч 2010 року був скасований через Олімпіаду у Ванкувері.

За матеріалами РИА Новости, РБК-Спорт

Зараз ви читаєте новину «Матч зірок НХЛ провели у новому форматі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі