четвер, 28 лютого 2008 14:37

Валуєв: не вірю в травму лівої руки Ібрагімова

Екс-чемпіон світу за версією WBA Микола Валуєв вважає, що Володимир Кличко по праву став переможцем першого за дев"ять років "об"єднувального" бою в суперважкій вазі.

- Ще до бою я віддавав перевагу Кличко. На користь українця говорила його чудова спортивна форма, та і до поєдинку за титул Владимир підійшов, провівши велику підготовчу роботу. По ходу бою було помітно, що Клічко дуже упевнений в собі. При цьому він дуже рідко пускав в хід праву руку, обмежуючись ударами зліва. Втім, для загальної перемоги цього було цілком достатньо.

Зараз в команді Ібрагімова заявляють, що Султан вийшов на поєдинок з травмою лівої руки. Але мені здається, що це всього лише чутки, навряд чи варто їм надавати якесь значення.

Зараз вже всі говорять про майбутній поєдинок Маскаєв-Питер в Мексиці. Обов"язково буду на ньому присутній! Мабуть, всі козирі знаходяться в руках Олега. Вболіватиму за нього, і бажаю йому успіху!, - заявив Валуєв.

"Спорт сегодня" 
Зараз ви читаєте новину «Валуєв: не вірю в травму лівої руки Ібрагімова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі