вівторок, 26 лютого 2008 14:57

Чагаєв хоче перенести поєдинок проти Валуєва на осінь

Менеджер Миколи Валуєва Борис Дімітров повідомив, що представники чемпіона світу з боксу за версією WBA Руслана Чагаєва просять перенести бій за титул WBA на осінь.

- Промоутерська компанія, що працює з Чагаєвим, попросила WBA перенести обов"язковий захист титулу з 14 квітня на осінь. Ми в цьому не зацікавлені і направили в організацію протест. Рішення, швидше за все, буде після 8 березня, - сказав Дімітров РИА "Новостям".

Дімітров повідомив, що промоутерська компанія, яка представляє інтереси Чагаєва, у випадку, якщо її прохання буде ухвалене, має намір у травні організувати добровільний захист у поєдинку між Чагаєвим і Луаном Краснічем, який працює з цією ж компанією.

- У цьому випадку, оскільки обидва спортсмени представляють одну промоутерську компанію, результати поєдинку можуть залежати від інтересів самої компанії, яка, природно, зацікавлена в тому, щоб чемпіонський пояс залишився у неї.

Зараз ви читаєте новину «Чагаєв хоче перенести поєдинок проти Валуєва на осінь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі