вівторок, 26 липня 2011 15:26

Валуєв назвав боксера, який може перемогти Кличків

Валуєв назвав боксера, який може перемогти Кличків

Російський боксер-важковаговик Микола Валуєв заявив, що єдиною людиною, яка може перемогти братів Кличків, в даний час є Олександр Повєткін. За словами Валуєва, Повєткін може змагатися з українськими братами і має шанс на перемогу, повідомляє інтернет-видання BoxingScene.com.

Валуєв додав, що для того, щоб перемогти Володимира Кличка (молодшого з братів), Повєткін повинен змусити суперника багато рухатися по рингу і атакувати його "під різними кутами". Валуєв вважає, що тільки так можна подолати захист українця, наблизитися до нього і нанести удар.

Що потрібно робити, щоб перемогти Віталія Кличка (старшого брата), російський боксер не уточнив. В цілому Валуєв вважає, що Повєткіну треба прогресувати в деяких компонентах.

Раніше Повєткін повинен був зустрітися з Володимиром Кличко двічі. Наприкінці 2008 року під час підготовки до бою він отримав важку травму гомілкостопа, і поєдинок був скасований. У вересні 2010 року Повєткін сам відмовився від бою. Пізніше тренер росіянина Тедді Атлас заявив, що він (Атлас) не хотів цього матчу.

В даний час брати Клички володіють усіма значущими титулами у світовому боксі. Володимир є чемпіоном світу за версіями WBA (Всесвітня боксерська асоціація), IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація), а Віталій - за версією WBC (Всесвітня боксерська рада).

Що стосується Повєткіна, то 27 серпня його чекає бій з Русланом Чагаєвим з Узбекистану за звання "звичайного" чемпіона WBA. Титул Кличка-молодшого за версією цієї організації офіційно називається "єдиний чемпіон" (Unified Champion).

Зараз ви читаєте новину «Валуєв назвав боксера, який може перемогти Кличків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі