вівторок, 05 лютого 2008 14:25

Вагнера Лава зловили на зв"язку з бразильською порноакторкою (ВІДЕО)

Вагнера Лава зловили на зв"язку з бразильською порноакторкою (ВІДЕО)
 Нападник московського футбольного клубу ЦСКА, бразилець Вагнер Лав опинився замішаний в секс-скандалі. У інтернеті з"явилися фотографії і відео, де футболіст займається досить живописним сексом з бразильською порноакторкою Памелою Бутт. Поряд з парочкою до того ж самого заняття вдається ще одна.

Бутт заявила в інтерв"ю Folha Online:

- Ми весело проводили час у великій компанії у одного приятеля Лава. Комусь вдалося записати наше спілкування на камеру мобільного телефону. Поки я не з"ясувала, хто це був, але незабаром збираюся подати позов до суду. Одна справа, якщо я займаюся цим по роботі, але зовсім інше, коли мова йде про моє особисте життя.

За словами актриси, дізнавшись про те, що домашнє порно опинилося в інтернеті, вона тут же зв"язалася з футболістом, який нібито сказав їй, що теж має намір подати позов. Не дивлячись на особливості професії, Бутт додала, що їй дуже соромно і вона сильно обурена тим, що трапилося.



Представник Вагнера Лава сказав, що сам форвард відмовився підтверджувати слова Бутт, заявивши, що не знає про які фото і відеоматеріали йде мова. Крім того, футболіст стверджує, що ніколи не вступав в інтимний зв"язок з порнозіркою.

Останнім часом Вагнер Лав робить все можливе, щоб залишити ЦСКА і перебратися в один із західних клубів.

Джерело: "Newsland"
Зараз ви читаєте новину «Вагнера Лава зловили на зв"язку з бразильською порноакторкою (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі