четвер, 20 грудня 2007 12:07

Травмовані Вагнер Лав і Жо витанцьовували на карнавалі в Ріо-де-Жанейро

Варто було бразильським форвадам московського ЦСКА Вагнеру Лаву і Жо вирватися з далекої і суворої Росії на батьківщину, як травми, що не дозволили обом взяти участь в останніх двох матчах групового турніру Ліги чемпіонів, стали чудовим чином заліковуватися.

Не пройшло і тижня, як два бомбардири нагрянули на карнавал в Ріо-де-Жанейро, а точніше - на виступ відомої школи самби "Mangueira". Вагнер і Жо не тільки витанцьовували під запальні ритми самби і по гідності оцінили красу місцевих танцівниць, але і самі виступили в ролі артистів.

Вагнер, наприклад, заспівав пісню "Tema da Vitoria", одну з найулюбленіших серед фанатів "Фламенго". За свідченням очевидців, армієць особливо проникливо витягував слова "ти любов моя і пристрасть...", звернені до команди з Ріо.

Це дивно, оскільки в послужному списку Вагнера на сьогоднішній день тільки два професійні клуби - "Палмейрас" і ЦСКА, а якщо він і замислюється про перехід, то не в "Фла", а кудись до Італії, Іспанії або Англії.

Джерело: Football.ua
Зараз ви читаєте новину «Травмовані Вагнер Лав і Жо витанцьовували на карнавалі в Ріо-де-Жанейро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі