четвер, 06 грудня 2007 17:32

Вагнер Лав влаштував скандал і був відправлений із збору до Москви

Головний тренер московського ЦСКА Валерій Газаєев відрахував форварда Вагнера Лава з тренувального збору в Греції, де команда готується до останнього матчу групового турніру Ліги чемпіонів проти "Фенербахче". Бразилець зажадав, щоб клуб продав його взимку, і відмовився тренуватися.

Вагнер Лав не піддався на прохання тренерського штабу, після чого Газзаєв був вимушений відрахувати його з розташування команди. Нападник збірної Бразилії вилетів до Москви. У сезоні-2007 Вагнер Лав став кращим бомбардиром ЦСКА, забивши 14 голів в чемпіонаті Росії і три - в матчах Ліги чемпіонів.

Армійці готуватимуться до гри з "Фенербахче" в Греції до 11 грудня. Зустріч з чемпіоном Туреччини відбудеться в Стамбулі 12 грудня і почнеться о 21 годині 45 хвилин за київським часом. У груповому турнірі Ліги чемпіонів - 2007/08 ЦСКА програв чотири з п"яти матчів і у будь-якому випадку займе останнє місце в групі G. А ось "Фенербахче" поки йде другим, випереджаючи на одне очко ПСВ, тому в поєдинку з армійцями гратиме тільки на перемогу, повідомляє www.lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Вагнер Лав влаштував скандал і був відправлений із збору до Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі