понеділок, 05 квітня 2021 06:11

У ворота "Лаціо" забили шедевральний м'яч

У ворота "Лаціо" забили шедевральний м'яч
"Лаціо" піднявся на 6 місце. Фото: Reuters

У матчі 29-го туру чемпіонату Італії сезону 2020/21 "Лаціо" - "Спеція" був забитий красивий гол ударом ножицями через себе.

Після "сухого" першого тайму команди вирішили влаштувати шоу в другій половині зустрічі. На гол господарів у виконанні Мануеля Ладзарі гості відповіли неймовірним взяттям воріт у виконанні Даніеле Верде.

Італійський форвард після навісу з лівого флангу щільно пробив у падінні ножицями через себе - кіпер "Орлів" Пепе Рейна капітулював. На жаль для гостей, римляни зуміли забити ще. На 89-й хвилині Феліпе Кайседо реалізував пенальті. Примітно, що господарі догравали зустріч удев'ятьох після вилучень Мануеля Ладзарі і Хоакіна Корреа в компенсований час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Інтер" змушений продати Лукаку

В суботу, з квітня, в матчі чемпіонату Італії "Аталанта" - "Удінезе" відзначився українець Руслан Малиновський. Він став автором двох результативних передач. "Аталанта" святкувала перемогу з рахунком - 3:0.

Зараз ви читаєте новину «У ворота "Лаціо" забили шедевральний м'яч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі