вівторок, 24 липня 2012 14:30

В Україні не побачать матчу донецького "Металурга" з "Челіком"

В Україні не побачать матчу донецького "Металурга" з "Челіком"
У першому матчі "Металург" переміг "Челік" з рахунком 7:0 ФОТО: metallurg.donetsk.ua

Матч 2-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи "Челік" (Нікшич, Чорногорія) - "Металург" (Донецьк, Україна) не буде показаний на жодному з українських телеканалів, повідомляє офіційний сайт донецької команди.

"Ми хотіли б роз'яснити нашим шанувальникам, з чим це пов'язано. По-перше, жодна з телекомпаній Чорногорії не буде організовувати трансляцію матчу, який відбудеться 26-го липня. Ймовірно, на місцевих телевізійників вплинув результат матчу в Донецьку. Підсумкові 7: 0 відбили у телевізійників бажання вести зйомку поєдинку. Можливо місцеві журналісти вважають, що рейтинг матчу не викличе інтересу у публіки, і не покриє витрат на організацію зйомки. Як ви розумієте, вести техніку з України, в такий стислий період часу, і забезпечити зйомку з Нікшича, не є можливим.

Зі свого боку повідомимо, що ФК "Металург" (Донецьк) хотів би організувати прямий ефір з Нікшича, попередня домовленість з телеканалом "Футбол" у нас була присутня, однак відсутність сигналу з Чорногорії змінило наші плани.

У попередні роки всі виїзні матчі донецького "Металурга" в Лізі Європи транслювалися в прямому ефірі. Сподіваємося, що і наступні гостьові матчі будуть показані на телеканалі "Футбол", з яким наш клуб підписав відповідний договір.

Ми розуміємо стурбованість наших шанувальників і, зі свого боку, організуємо онлайн трансляцію гри "Челік" - "Металург" на офіційному сайті клубу. Після гри любителі футболу побачать відеоогляд гри і всю необхідну інформацію на нашому сайті", - говориться в заяві "Металурга".

 

Зараз ви читаєте новину «В Україні не побачать матчу донецького "Металурга" з "Челіком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі