середа, 25 листопада 2009 16:55

В Іспанії затримано 11 розповсюджувачів допінгу

В Іспанії затримано 11 розповсюджувачів допінгу

Іспанська поліція затримала 11 осіб у справі про розповсюдження препаратів, які використовуються спортсменами в якості допінгу. Про це повідомляє агентство Reuters.

Поліцейські операції проведені у Валенсії, Барселоні, Мурсії та Гранаді. Розслідування справи про допінг почалося в серпні 2009 року, коли поліція дізналася про існування злочинного угруповання, яке займається розповсюдженням допінгу.

За даними агентства, до числа затриманих потрапив лікар з Валенсії, який консультує спортсменів з питань дієт і спортивного харчування, а також бере участь у розробці тренувальних програм.

Яких саме спортсменів консультував цей лікар, не уточнюється. Повідомляється, що він рекомендував атлетам застосовувати різні заборонені препарати, в тому числі еритропоетин і гормон росту, а також препарати, які маскують факт вживання допінгу.

Під час поліцейських операцій було проведено низку обшуків будинків і аптек. У ході обшуків виявлено велику кількість заборонених препаратів.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «В Іспанії затримано 11 розповсюджувачів допінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі