середа, 17 червня 2009 15:58

В Іспанії арбітр звірськи побив тренера

В Іспанії арбітр звірськи побив тренера

Арбітр футбольного матчу, що відбувся в іспанському курортному містечку Ель Пуїг (у 14 кілометрах від Валенсії), побив тренера однієї з граючих команд. Наставник команди гостей критикував рішення арбітра, що і викликало обурення останнього. Суддя зламав тренерові ніс, руку у двох місцях, а також розбив губу.

Товариський матч місцевої команди з футболістами з міста Бурхассот обслуговував 20-річний суддя. 28-річний тренер команди гостей Хосе Луіс Перес Куеста по ходу гри вказував арбітрові на його помилки. При цьому Куеста назвав суддю "ослом".

За словами помічника Куести, арбітр підійшов до тренера і неначе поліз в кишеню за червоною карткою, щоб вилучити наставника з тренерської лавки. Проте замість цього грубо вилаявся і різко адарив тренера головою. Від удару Куеста знепритомнів і впав на підлогу, але суддя не зупинився, а продовжив бити тренера.

Матч був зупинений, а арбітр затриманий і доставлений у відділення поліції. З"ясувалося, що ця сутичка на футбольному полі - не перша в його біографії. У 2008 році арбітр, що обслуговував матч юнацьких команд, накинувся на одного з футболістів і на його батька.

Тренери команди з Бурхассота мають намір добитися довічної дискваліфікації скандального арбітра. Що стосується наставника, то він пообіцяв подати на суддю до суду.

За матеріалами El Mundo, Лента

Зараз ви читаєте новину «В Іспанії арбітр звірськи побив тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі