середа, 11 грудня 2013 12:29

"В другому таймі поступилися і ментально, і фізично" - Луческу

"В другому таймі поступилися і ментально, і фізично" - Луческу
Фото: donbass.ua

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував поразку від "Манчестера Юнайтед", після якої команда припинила боротьбу в Лізі Чемпіонів.

"Можна сказати, що було два матчі в одному. Одна гра - це перший тайм, і зовсім інша - після перерви. Думаю, ні для кого не було б сюрпризом, якби після першого тайму ми вигравали з рахунком 2:0. Створювали гольові ситуації за рахунок хорошого контролю м'яча, комбінацій. Контролювали гру протягом всієї першої 45-хвилинки, - цитує слова Мірчі Луческу офіційний сайт "Шахтаря". - В другому таймі поступилися і ментально, і фізично. Не було тієї команди на поле, яка була до перерви. У другому таймі МЮ виграв дуже багато єдиноборств у середині поля, зробив дуже багато перехоплень".

"У нас була відсутня впевненість в собі і, напевно, міць, особливо в атакуючої ланки. Всі функціонально здали в другому таймі, на жаль. Можливо, не стільки фізично, скільки психологічно. Напевно, і вихід Бернарда був не зовсім вдалим", - зазначив Луческу.

Тренер висловився і про перспективи "Шахтаря" в Лізі Європи.

"Це цікавий турнір, в який вкладається багато грошей. Думаю, що і там клуби досить солідні", - сказав Луческу.

Нагадаємо, що поступившись вчора МЮ, "Шахтар" посів третє місце в своїй групі слідом за "Байєром".

Зараз ви читаєте новину «"В другому таймі поступилися і ментально, і фізично" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі