пʼятниця, 13 вересня 2013 11:14

В "Арсеналу" залишилося грошей на одну гру

В "Арсеналу" залишилося грошей на одну гру
"Гру з "Волинню" я ще фінансую" - Онищенко ФОТО: news.liga.net

Тренер київського "Арсеналу" Юрій Бакалов заявив, що суботній матч з "Волинню" може не відбутися. Але як сказав "Сегодня" власник "Арсеналу" Олександр Онищенко : "Цю гру з "Волинню" я ще фінансую. Останню, якщо мені не передадуть документи".

Онищенко чекає документи на клуб, які колишній власник, Вадим Рабинович, йому не передав, і каже, що звернувся з листом до ФФУ для допомоги в цій ситуації. "Ми ніякого листа поки не отримали, - сказав перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов. - У нас повинна була відбутися з Онищенком зустріч. Була зустріч з Ващуком (спортивним директором "Арсеналу") , і ФФУ пообіцяла, що докладе всіх зусиль, щоб вплинути на цей процес. Але для цього нам потрібні всі документи, які є в Онищенка і сам Онищенко, щоб пояснив детально всю ситуацію. Поки Онищенко в офісі ФФУ не з'являвся".

"А що вирішувати, якщо акцій немає, - поскаржився Онищенко. - Без них я не маю права власності. Акції лежать в заставі у банку. Рабинович повинен виплатити борг у 340 млн, але поки він цього не зробив".

Дзвонимо Вадиму Рабиновичу. "При чому тут акції? - його реакція. - Онищенко все прекрасно знає. Знає, що на погашення потрібен час. Я йому сказав, що на це піде три місяці, він сказав, що все в порядку. Онищенко просто не знає, що робити з футболом. То я читав, що мої люди заважають йому. Але їх там немає, мене там немає. Коли я був, "Арсенал" до такого не докочувався".

Поки триває вся ця плутанина, футболісти готуються до матчу проти "Волині". "Зараз працюємо у повному режимі, готуємося до гри. Все поки без змін, що далі буде, поки не знаю", - сказав Максим Шацьких.

Зараз ви читаєте новину «В "Арсеналу" залишилося грошей на одну гру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі