пʼятниця, 14 серпня 2009 18:29

В Японії в Анни Безсонової є свій фан-клуб

В Японії в Анни Безсонової є свій фан-клуб

14-16 серпня Київ приймає етап Кубку світу. Цей турнір стане для художниць генеральною репетицією перед чемпіонатом світу, який пройде в Японії з 6 по 13 вересня. Лідер української збірної, абсолютна чемпіонка світу 2007 року та дворазова призерка Олімпійських ігор 2004 та 2008 років Анна Безсонова пообіцяла потішити вболівальників двома новими вправами.

- Добре, що змагання у Києві. Нам не треба нікуди їхати, проходити акліматизацію. Ми у рідних стінах апробуємо свої програми перед чемпіонатом світу і будемо зі спокійною душею їхати в Японію.

- Вас заспокоює той факт, що на "домашньому" етапі судді будуть об"єктивнішими?

- Якщо я спокійна, не нервуюсь, то виступ мені вдасться. Для мене зараз головне вдало виступити, показати все на що здатна, показати, те чого мене навчили тренери, а там судді будуть вирішувати.

- З вашим досвідом ви ще переживаєте перед стартом?

- Насправді, це нормально, адже хочеться все зробити якомога краще. Звичайно, є моменти, які не виходять так як треба. Хвилювання завжди присутнє – інколи більшою мірою, інколи меншою.

- Ви вдруге за сезон змінили програму. З чим це пов"язано?

- Мені трішки набридли мої старі вправи, тому ми кардинально змінили два номери, щоб у гарному настрої ще більше дивувати і тішити глядачів.

- Одна з ваших коронних вправ зі стрічкою - "Паночка" - вам також набридла?

- "Паночка" зі мною вже другий сезон. Я виступала з цією вправою не тільки у конкурсній, але і в показовій програмах. Не думаю, що нова вправа чимось поступається. Тим більше, ми залишили український стиль. Як на мене ця вправа навіть краща.

- З новими вправами ви виступали на двох стартах. В якій вони кондиції?

- В такій як дві мої старі вправи, можливо навіть краще, адже вони виконуються на емоційному підйомі. Не можу сказати, що вони легші за старі. Швидше, навпаки, складність елементів вища. Нові вправи більш видовищні.

- Виходить, що ви за два місяці підготували дві вправи?

- Так. Їх довелося інтенсивно готувати. Не можу сказати, що тренувалася по 12 годин на добу. Просто працювала над ними краще, ніж над старими.

- Срібні нагороди для вас – це радість?

- Радість для мене – це реакція фанатів, їхня підтримка, теплі слова. Результат для мене зараз далеко не на першому місці.

- Правда, що в Японії у вас є фан-клуб?

- Є. В Японію я їду, як додому. Я знаю, що там буде теплий прийом. Тому мені хочеться добре підготуватися і не розчарувати глядачів.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «В Японії в Анни Безсонової є свій фан-клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі