четвер, 02 квітня 2009 17:59

Ганна Безсонова оголилася для чоловічого журналу

24-річна чемпіонка світу з художньої гімнастики Ганна Безсонова знялася для чоловічого журналу XXL. Вона сфотографувалася в латексних шортах, коротких джинсових спідницях і сукні без бретельок. На голові — штучна коса до пояса. Прихильники Безсонової зауважують в Інтернеті, що образ жінки-вамп їй не пасує. Називають його агресивним.

— Іти у модельний бізнес не планую. Але бути моделлю мені сподобалося, — зізнається гімнастка. Кажуть, за зйомку вона не взяла грошей, хоча зазвичай журнали платять зіркам за такі фотосесії до $10 тис.

Ганна тренується в Києві у школі художньої гімнастики Альбіни й Ірини Дерюгіних.

— Іде зранку-ранесенько і повертається додому о десятій вечора, — каже "ГПУ" мати Ганни, чемпіонка світу з групових вправ із художньої гімнастики Вікторія Безсонова. — Ми можемо поговорити з донькою лише на вихідних.

У вікенд Ганна любить походити по магазинах та дискотеках. Хлопця вона не має.

— На романи немає часу, — говорить спортсменка. — Для мене ідеалами чоловіків є брат і батько.

Батько гімнастки — в минулому відомий футболіст Володимир Безсонов. Нині він тренує футбольний клуб "Дніпро". Брат — професійний тенісист.

— У дитинстві ми з сестрою були нерозлийвода. У 5–6 років вирішили, що, коли станемо дорослими, одружимося. Мама засмутила нас, пояснивши, що це неможливо, — згадує Олександр.

Володимир Безсонов своїм найбільшим захопленням називає родину.

— 1990-го я відмовився грати в ізраїльській футбольній команді, бо хотів більше часу бути з рідними, — розповідає він. — Часто вчив Сашу випилювати лобзиком, це моє захоплення з дитинства. Досі збереглося кілька дерев"яних іграшок, зроблених мною для Ані.

Ганна Безсонова в дитинстві мріяла стати балериною.


Зараз ви читаєте новину «Ганна Безсонова оголилася для чоловічого журналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі