субота, 03 червня 2017 12:09

"Ювентус" проти "Реала" не виставить класичний "автобус" - 21:45, фінал Ліги чемпіонів

"Ювентус" проти "Реала" не виставить класичний "автобус" - 21:45, фінал Ліги чемпіонів
Фінал Ліги чемпіонів-2017 пройде на стадіоні "Міленіум" в Кардіффі. Фото: rbc.ua

Сьогодні стане відомий переможець Ліги чемпіонів 2016/2017. У Кардіффі, на стадіоні "Міленіум" зійдуться в фіналі італійський "Ювентус" та іспанський "Реал". Початок матчу о 21:45, текстовий онлайн проведе наш сайт.

"Якщо перебільшувати, то нинішній фінал зводиться до стану "коса на камінь", - коментує майбутню дуель головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков. - У ролі першої виступає "Реал", як більш атакуюча команда, яка ніколи не славилася дуже надійним захистом. Ну і "Ювентус", відповідно, камінь - там слава з точністю до навпаки.

Чиї козирі виявляться вагомішими - покаже гра, але невеликим фаворитом протистояння вважаю мадридців. І річ не лише в авторитеті Кріштіану Роналду. Імена на такому рівні в футбол не грають, а його голи в нинішній Лізі чемпіонів, зокрема, в плей-оф, ми всі бачили. "Реал" - команда, де до стартового складу не завжди потрапляє Родрігес за $ 80 млн, де є тріо майстрів Каземіро - Кроос - Модріч. Де є Серхіо Рамос, який не бездоганно грає в обороні, але при цьому забиває вирішальні м'ячі, особливо при стандартах. Ну й талановита молодь, яка готова в будь-який момент вийти на заміну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Часто буває, що о 7:30 ранку я повністю міняю склад": хто вивів "Ювентус" у фінал Ліги чемпіонів

Але й "Ювентус" з такими захисниками, як Барцальї, Бонуччі, К'єлліні і легендою-голкіпером Буффоном - дуже гідний колектив, який по-справжньому повернувся до числа грандів. Далекий від свого аналога в фіналі 2015 го року, коли вся інтрига полягала в тому, скільки заб'є "Барселона" (іспанці перемогли з рахунком 3:1 - Gazeta.ua).

Судити матч буде авторитетний арбітр ФІФА Фелікс Брих. Незважаючи на скандал, коли в матчі чемпіонату Німеччини "Хоффенхайм" - "Байєр" (1:2) він зарахував гол-фантом (м'яч залетів у ворота через дірку в сітці), все одно вважаю, що німецький арбітр не може бути занадто поганим. Цей рефері поступово піднімався по своїй ієрархічній драбині, за ним стоїть певна репутація. Він - один із суддів фінальної стадії КС-2014, цим все сказано. Вибір на його користь цілком логічний.

У Кардіффі ми навряд чи станемо свідками протистояння схеми 3-5-2 або 3-6-1 проти схеми 4-3-3. Це буде битва конкретних команд. З боку "Ювентуса" ми навряд чи побачимо класичний "автобус" в обороні. Але при цьому особливе навантаження ляже на правого центрального захисника, Барцальї це буде або хтось інший. І, звичайно, важливою буде підстраховка як з боку "бровочника" праворуч, так і в центрі. Нас в будь-якому випадку чекає битва умів, непередбачувана в своєму результаті. І все ж при цьому поставлю на перемогу "Реала" з рахунком 2:1".

Переможцем Ліги чемпіонів минулого сезону став "Реал", який в серії пенальті обіграв інший іспанський і мадридський клуб - "Атлетіко", (5:3).

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" проти "Реала" не виставить класичний "автобус" - 21:45, фінал Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі