середа, 11 листопада 2020 10:40

"Ювентус" хоче обміняти Роналду на Неймара

"Ювентус" хоче обміняти Роналду на Неймара
Роналду перейшов у "Ювентус" влітку 2018 року. Фото Рейтер

Туринський "Ювентус" влітку 2021-го спробує обміняти 36-річного Роналду на форварда "Парі Сен-Жермена" 29-річного Неймара, стверджує журналіст Танкреді Палмері у матеріалі для Tuttomercatoweb.

Контракти обох зіркових футболістів закінчуються 2022-го, а переговори про продовження поки що йдуть важко. Це пов'язано, крім іншого, з непростою фінансовою ситуацією, що склалася у світі через пандемію коронавірусу. У нинішніх умовах "Ювентусу" складно платити Кріштіану €31 млн на рік.

Єдиний клуб, який зможе потягнути фінансові запити Роналду - саме ПСЖ. Спортивний директор "б'янконері" Фабіо Паратічі влітку запропонує парижанам обмін португальця на Неймара. Принаймні у цьому впевнений Палмері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Роналду й Ібрагімович – безсмертні" - Анчелотті

У нинішньому сезоні Роналду провів за "Ювентус" 5 матчів у всіх турнірах, забив 6 голів і зробив 1 гольовий пас. В активі Неймара 6 матчів, 2 голи і 4 результативні передачі.

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" хоче обміняти Роналду на Неймара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі