четвер, 09 лютого 2012 09:56

"Ювентус" дотиснув "Мілан" у першому півфіналі Кубка Італії
9

Як і десять років тому туринський "Ювентус" здобув перемогу на "Сан-Сіро" у першому півфінальному матчі Кубка Італії з рахунком 2:1. Потім була нічия вдома і вихід у фінал... Хоча і без перемоги у вирішальному матчі. "Ювентус" останній раз вигравав Кубок країни 17 років тому, "Мілан" - дев'ять. На Апеннінах гранди не дуже шанують цей трофей.

Тим не менше, гра двох найкращих команд Серії А цього сезону виглядала, як типова гра чемпіонату. Мінімум ризику, мінімум моментів. Було навіть якось образливо і за грандів, і за лідерів. Аллегрі виставив практично найсильніший склад з тих, хто ще не лазареті. Знайшлося місце дискваліфікованому в чемпіонаті Ібрагімовичу і не знайшлося Індзагі. Єдине, що залишив на лавці Робіньо. Конте, як і обіцяв перед грою, з перших хвилин поставив новачків - Боррьєлло, Касереса і Падоіна. І не прогадав. Всі зіграли дуже корисно. Боррьєлло був активний, Падоін добре допомагав, а Касерес забивав. І хоча "Ювентус" більше володів територіальною перевагою, обидва забитих м'ячі стали наслідком швидких контратак.

Видно було, що награвав Конте саме гру на контратаках, а використовували небезпечну зброю вкрай рідко. "Мілан" не розкривався. До перерви.

У другому таймі гра стала живіше і полетіли м'ячі в ворота. "Мілан", до речі, теж забив не після позиційної атаки, а швидкого флангового проходу та скидки Амброзіні на Ель-Шаараві. Через 20 хвилин Амброзіні повторить скидку вже для суперника. Помилка рівня дитячої футбольної школи, яку класно використовував Касерес - 2:1.

Матч через півтора місяці - 21 березня.

Кубок Італії. Півфінал. Перший матч

"Мілан" - "Ювентус" 1:2 (0:0)

Голи: Касерес, 53 (0:1); Ель-Шаараві, 62 (1:1); Касерес, 83 (1:2)

"Мілан": Амелія; Антоніні; Бонера; Мексес; Тьяго Сілва; ван Боммель (Максі Лопес, 85); Амброзіні; Зеєдорф; Емануельсон (Робіньо, 62); Ель-Шаараві; Ібрагімович

"Ювентус": Сторарі; Касерес; Барцальї; Бонуччі; К'єлліні; Падоін (Марроне, 70); Естігаррібія; Пірло; Джаччеріні; Дель П'єро (Квальярелла, 67); Боррьєлло (Вучініч, 68)

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" дотиснув "Мілан" у першому півфіналі Кубка Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі