середа, 24 червня 2009 14:52

Юссуфа відсторонили від збірної через хворе серце

Юссуфа відсторонили від збірної через хворе серце

Як повідомляє італійська La Gazzetta dello sport, київський динамівець Айїла Юссуф був виключений тренером збірної Нігерії Шаїбу Амоду з числа футболістів, викликаних для підготовки до кваліфікаційного матчу з Тунісом через проблеми з серцем.

За інформацією нігерійської Sportsday, абсолютно несподівано виявилось, що півзахисник Суперорлів Айїла Юсуф був виведений з числа гравців, які відправилися на Мальту для підготовки до вирішальної гри з Тунісом через проблем з серцем.

Sportsday дізнався, що медики збірної Нігерії зробили вражаюче відкриття і звернулися до тренерського штабу Нігерії з проханням виключити півзахисника київського "Динамо" з складу збірної, принаймні, на даний момент, доти, поки його стан здоров"я не покращає.

Офіційні особи не дали ніякої інформації з цього проводу, але, за словами однієї з авторитетних осіб збірної, диму без вогню не буває і півзахисник, який вважався одним з "фаворитів" тренера Амоду, виключений із збірної з причинах, не пов"язаних з його ігровими якостями.

За матеріалами "Сегодня", Динамомания

Зараз ви читаєте новину «Юссуфа відсторонили від збірної через хворе серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі