вівторок, 31 серпня 2010 12:27

Юрій Сьомін може переїхати до Дніпропетровська

Юрій Сьомін може переїхати до Дніпропетровська

31 серпня має відбутися засідання ради директорів "Локомотива", на якому може бути ухвалене рішення про зміну головного тренера. Щоправда, відставка Юрія Сьоміна - ще не факт: голова ВАТ "РЖД" Володимир Якунін в ці дні перебуває у відрядженні. Але своє добро на радикальне вирішення питання він має право дати і по телефону.

Юрій Сьомін на раді директорів, швидше за все, буде: виступить зі звітом про виконану роботу і при необхідності роз"яснить ситуацію по кожному з придбаних за останній рік гравців. Новим місцем роботи Сьоміна у разі якщо той залишить "Локомотив" може стати "Дніпро".

"Невихід в груповий турнір Ліги Європи і лише один гол в п"яти матчах поспіль без перемог при наявності таких класних форвардів, як Селезньов, Гладкий, Гоменюк та Бєлік, дають керівництву клубу всі підстави для зміни наставника, - пояснив у телефонній розмові з кореспондентом "СЭ" провідний акціонер "Дніпра" Ігор Коломойський. - І хоча рішення про відставку нинішнього головного тренера Володимира Безсонова поки немає, ми, не стану приховувати, розглядаємо кандидатури інших наставників".

"Скажімо, цієї зими домовилися з Міодрагом Божовичем і навіть підписали з ним контракт на три з половиною роки. У результаті московському "Динамо" довелося заплатити "Дніпру" неустойку за розрив цієї угоди".

За словами Ігоря Коломойського, на замітці у керівництва клубу сьогодні є ряд гідних кандидатур, серед яких не лише Сьомін, а й, приміром, Франк Райкард, якого з дня на день можуть відправити у відставку в "Галатасараї".

"Втім, поки "Дніпро" у переговорний процес із будь-ким з кандидатів не вступав", - сказав Коломойський.

Тим часом стало відомо, що кандидатуру Сьоміна розглядають і в київському "Динамо", але Валерій Газзаєв з високим ступенем ймовірності залишиться в цьому клубі як мінімум до зими.

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «Юрій Сьомін може переїхати до Дніпропетровська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі