неділя, 29 серпня 2010 18:48

"Пані президент мене не бачить" - Сьомін

"Пані президент мене не бачить" - Сьомін

На прес-конференції після поразки від "Зеніту" (0:3) головний тренер "Локомотива" Юрій Сьомін торкнувся теми взаємин з новим президентом клубу Ольгою Смородською. Зокрема, наставник залізничників прокоментував деякі висловлювання керівника "Локо" в недавніх інтерв'ю, повідомляє "СЭ".

Президент "Локомотива" заявила, що з Нового року "Локомотив" зробив 11 придбань, але команду підсилив тільки Алієв.

"Я теж так розумію, що був придбаний тільки Алієв. А по кожному гравцеві, про яких говорить президент, я готовий перед уболівальниками і перед усіма відзвітувати: як брали, хто брав, за які гроші і що це за гравців. Є такий Оздоев. Йому 17 років і він грає в національній збірній. Ігнатьєв, вчора мав бути на тренуванні, і тут я дізнаюся, що його продали або віддали в оренду.

Така ж ситуація по Одемвінгі. Ми домовлялися, що він виїде після "Спартака" і "Лозанни", але раптом несподівано його відправляють перед грою зі "Спартаком". Тут багато таких нюансів. Ще раз повторюю: за кожного гравця, придбаного при мені я готовий перед уболівальниками відповісти."

Також президент говорить, що не бачить у "Локомотива" командної гри. При цьому вона стверджує, що вона нефутбольна людина і що у неї є футбольні помічники.

"Я не знаю їх. Пані президент, щоб говорити про моє здоров'я, має мене бачити, а вона мене не бачить. Тому давати такі інтерв'ю в газеті - неправильно. У Сьоміна все гаразд зі здоров'ям."

Зараз ви читаєте новину «"Пані президент мене не бачить" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі