четвер, 03 грудня 2015 21:15

"Юридична служба готує документи для апеляції в УЄФА" - ФК "Динамо"

"Юридична служба готує документи для апеляції в УЄФА" - ФК "Динамо"

"Динамо" підтвердило інформацію про те, що поки не подало апеляцію на рішення УЄФА про дискваліфікацію домашнього стадіону клубу.

"1 грудня 2015 футбольний клуб" Динамо "(Київ) отримав повний текст рішення контрольного, етичного та дисциплінарного комітету УЄФА з приводу інцидентів, які мали місце під час проведення матчу групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА "Динамо"(Київ) - "Челсі" (Лондон).

Як відомо, згідно з цим рішенням, на клуб були накладені відповідні санкції.

Відповідно до положень дисциплінарного регламенту УЄФА клуб має право протягом трьох днів подати заяву про намір оскаржити дане рішення в апеляційній інстанції УЄФА і протягом наступних п'яти днів подати апеляційну скаргу. Згідно рішення керівництва "Динамо" (Київ), юридична служба клубу здійснює підготовку відповідних документів щодо апеляційного оскарження вищевказаного рішення КЕДК УЄФА", - йдеться в заяві "Динамо".

Раніше інформацію про відмову в апеляції раніше поширив телеканал "Футбол".

Нагадаємо, УЄФА звинуватив "Динамо" в расистській поведінці фанатів, заворушеннях на трибунах і заблокованих проходах для глядачів.

УЄФА ухвалив рішення покарати киян двома наступними домашніми матчами без глядачів і ще одним умовно. Крім того, встановив штраф у розмірі 100 тисяч євро.

Зараз ви читаєте новину «"Юридична служба готує документи для апеляції в УЄФА" - ФК "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі