понеділок, 19 травня 2014 12:26

Ультрас влаштували файєр-шоу на Пішохідному мосту і заспівали про Путіна
8

Фото: Ірина КОЗЮПА

У неділю близько 8-ї години вечора ультрас українських клубів провели акцію на знак єдиної і неподільної України. Фанати "Динамо", "Карпат", "Ворскли", "Чорноморця", "Зорі", "Металіста", "Таврії", "Оболоні", ЦСКА, "Нафкома", "Десни" та інших клубів зібралися на Пішохідному мосту у Києві для спільного фото.

Нагадаємо, вчора столиця України прийняла одразу три матчі 30-го туру прем'єр-ліги. Всі поєдинки розпочалися в один час. На "Олімпійському" "Динамо" обіграло "Зорю" — 3:1. "Металіст" мінімально здолав "Ворсклу" на стадіоні імені Валерія Лобановського. Поєдинок "Чорноморця" і "Зорі" пройшов на арені "Оболонь". Команди голів не забили — 0:0.

Після матчів фанати зібралися на мосту, який практично по всій довжині завішали прапорами та банерами. О 20:14 почали палити піротехніку. Акція тривала більше, як півгодини. Ультрас співали відомі хіти про Путіна, "Червону Руту", кричали заряди "Слава Україні — Героям Слава", "Одна, єдина, соборна Україна".

Відзначимо, що машини зупинялися біля мосту, щоб подивитися на яскраве шоу. Деякі автівки сигналили і зверталися до фанатів "Слава Україні".

Нагадаємо, 13 лютого фанати українських футбольних клубів оголосили перемир'я на невизначений термін через нестабільну і напружену ситуацію в Україні. Пізніше були зіграні матчі єдності між ворогуючими фан-рухами.

Додамо, що чемпіонат України у цьому сезоні виграв "Шахтар". Володарем Кубка України стало "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Ультрас влаштували файєр-шоу на Пішохідному мосту і заспівали про Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі