пʼятниця, 06 червня 2014 20:52

"Ультрас показали, що у нас є національна ідея" - Щербачов

"Ультрас показали, що у нас є національна ідея" - Щербачов
bbr.org.ua

Українські ультрас показали, що вони є патріотами України. Таку думку Gazeta.ua висловив відомий спортивний коментатор Валентин Щербачов.

"Українські ультрас показали себе передовим загоном нашої молоді. Фанати вже навіть пішли воювати на Донбас, - каже Валентин Васильович. - Вболівальники різних клубів об'єдналися і між ними немає ніякої ворожнечі. Ультрас показали, що у нас є національна ідея, а вони є патріотами.

Попередні влади відмахувалися від них і вважали їх баластом. Міліція була дуже агресивно налаштованою до фанатів. Ультрас — це люди, які мають перспективу. Хочеться, щоб держава зрозуміла, що молоді потрібно показувати, що у них є майбутнє. Подобається, що фанати не купуються на різні політичні хитрощі та гроші".

Ультрас стали авторами багатьох пісень присвячених президенту РФ Володимиру Путіну. Найвідоміша з них - "Путін — х....о". За добу відеоролик став хітом інтернету - його переглянули близько 140 тисяч. людей.

"Можливо, це комусь не подобається... Чесно кажучи, кожен з нас хотів би так казати про президента сусідньої держави. Молодь собі це дозволяє і хай вони це роблять. Завдяки цьому люди будуть розуміти, які настрої і яка відповідь на "благі наміри" наших сусідів", - вважає Щербачов.

Нагадаємо, що 13 лютого ультрас оголосили перемир'я на невизначений термін.

Зараз ви читаєте новину «"Ультрас показали, що у нас є національна ідея" - Щербачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі