вівторок, 06 вересня 2011 10:09

Україну і Чехію розсудить старий знайомий Миколи Павлова

Україну і Чехію розсудить старий знайомий Миколи Павлова

Сьогодні збірна України проведе свій черговий товариський матч у рамках підготовки до фінальної частини Євро-2012: у Празі команда Олега Блохіна зіграє з національною збірною Чехії.

Головним же арбітром на цей поєдинок призначений словацький рефері ФІФА Річард Трутц. На лініях йому будуть допомагати також представники Словаччини - Мирослав Бенко і Томаш Ворел.

40-річний Трутц ще жодного разу не обслуговував матчів за участю національної збірної України, проте він знайомий з українським футболом на клубному рівні. Причому це знайомство відбулося трохи більше місяця тому, коли словак судив матч-відповідь другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи в Полтаві, де місцева "Ворскла" Миколи Павлова каменя на камені не залишила від північноірландського "Гленторана" (3:0).

У тій зустрічі арбітр виніс два попередження (одне з них - полтавцю Андрію Оберемко).

Загальна ж статистика української збірної зі словацькими служителями Феміди футбольної виглядає так: сім матчів, п'ять перемог і дві поразки, різниця забитих і пропущених м'ячів - 10-6, інформує "Команда".

Нагадаємо, вчора, 5 вересня, збірна України вирушила до Чехії на матч з місцевою національною командою, який відбудеться 6 вересня у Празі. Початок гри о 20:00. Трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Україну і Чехію розсудить старий знайомий Миколи Павлова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі