понеділок, 05 вересня 2011 12:54

Блохін взяв до Чехії всіх учасників програшу Уругваю

Блохін взяв до Чехії всіх учасників програшу Уругваю

У понеділок опівдні збірна України чартерним рейсом з аеропорту "Бориспіль" взяла курс на Прагу, де днем пізніше проведе товариський матч зі збірною Чехії

Після п'ятничного поєдинку зі збірною Уругваю, що відбувся в Харкові, українська національна команда не зазнала жодної кадрової втрати, і до майбутнього поєдинку з чехами готувалися всі без винятку виконавці, викликані на поточний збір. Таким чином, до Праги в складі "жовто-синьої" дружини вирушило 20 футболістів.

Воротарі: Олександр Шовковський ("Динамо"), Андрій Дикань ("Спартак" М, Росія), Олександр Рибка ("Шахтар")

Захисники: Богдан Бутко (Іллічівець), Сергій Кривцов, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький, В'ячеслав Шевчук (усі - "Шахтар"), Віталій Мандзюк ("Дніпро"), Артем Федецький ("Карпати")

Півзахисники: Олексій Гай ("Шахтар"), Максим Калиниченко ("Таврія"), Євген Коноплянка ("Дніпро"), Анатолій Тимощук ("Баварія", Німеччина), Андрій Ярмоленко ("Динамо")

Нападники: Андрій Воронін ("Динамо" М, Росія), Марко Девіч ("Металіст"), Артем Мілевський ("Динамо"), Євген Селезньов ("Шахтар"), Антон Шиндер ("Таврія")

По прибуттю до Праги збірна Україна перепочине в готелі і ввечері вирушить на стадіон "Спарта", де проведе тренування на полі майбутнього бою.

Перед початком ж заняття головний тренер української національної команди Олег Блохін дасть традиційну передматчеву прес-конференцію.

Зараз ви читаєте новину «Блохін взяв до Чехії всіх учасників програшу Уругваю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі