субота, 27 листопада 2010 13:59

Український екіпаж відправився на "Дакар-2011"

Український екіпаж відправився на "Дакар-2011"

Автомобілі української команди "Sixt Ukraine" занурені на пором у французькому порту Гавр і відправляються до Аргентини до місця старту ралі "Дакар-2011" в Буенос-Айрес.

Розміщення автомобілів на поромі зайняла вдвічі більше часу, ніж передбачалося. За словами менеджера команди, це спричинила жахлива погода.

"З 12 години дня пішов дуже сильний сніг. Температура різко опустилася більш ніж на 5 градусів - це все значно ускладнило навантаження всіх автомобілів, які відправляються на "Дакар" від нашої команди", - сказав він.

Українці сподіваються, що цього разу організатори дбайливіше поставляться до нашого позашляховика і команді не доведеться терміново вирішувати питання з ремонту автомобіля в столиці Аргентини, як це було минулого року.

Нагадаємо, 1 січня в Буенос-Айресі стартує ралі-рейд "Дакар-2011". У ралі візьмуть участь 430 екіпажів. Автомарафон "Дакар-2011" буде проходити до 16 січня в Південній Америці. По ходу дистанції передбачений лише один день відпочинку, який пройде в місті Аріка в середині гонки.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Український екіпаж відправився на "Дакар-2011"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі