субота, 13 лютого 2010 10:58

Українські літаючі лижники успішно стартували на Олімпіаді

Українські літаючі лижники успішно стартували на Олімпіаді

Ще до офіційного відкриття ХХІ зимових Олімпійських ігор в українських шанувальників синьо-жовтої олімпійської збірної з"явився привід для радощів.

Двоє з трьох представників національної команди України зі стрибків з трампліну, які сьогодні вночі брали участь у кваліфікаційному раунді індивідуальних змагань на 95-метровому трампліні в Олімпійському парку Вістлера, успішно подолали відбір до наступного етапу змагань.

Отже, завтра о 9:45 за ванкуверським часом у першому раунді змагань виступатимуть українські стрибуни з трампліну Володимир Бощук, який у кваліфікації став 23-м, та Віталій Шумбарець (на фото), чий результат сьогодні був 37-м. Ще одному українському спортсмену Олександру Лазаровичу пробитися до числа 40 найкращих атлетів не вдалося.

Фінал індивідуальних змагань на середньому трампліні, який теж відбудеться завтра, стане тією спортивною подією, де буде розіграний перший комплект нагород зимових Олімпійських ігор у Ванкувері.

НОК України

Зараз ви читаєте новину «Українські літаючі лижники успішно стартували на Олімпіаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі