четвер, 09 квітня 2009 16:51

Українець Дмитренко закликає Повєткіна не втікати

Українець Дмитренко закликає Повєткіна не втікати

Український суперважкоатлет Олександр Дмитренко (29-0-0, 19 КО), який може зустрітися з Олександром Повєткіним в бою за вакантний титул EBU, прокоментував бій росіянина з Джейсоном Естрадою.

"Повєткін не вразив мене в цьому поєдинку, як і багатьох інших любителів боксу. У Повєткіна із самого початку з"явилися проблеми. Естрада нічого не давав зробити росіянинові, хоча значно поступався тому в ударній потужності і зрості. Сподіваюся, Повєткін не бігатиме від мене і погодиться провести бій", - говорить Дмитренко.

В той час менеджер російського супертяжа Володимир Хрюнов в інтерв"ю розповів про наступні плани свого підопічного, які мають пряме відношення до українців Володимира Кличка та Олександра Дмитренка.

- Ви вже визначилися з наступним суперником Олександра?

Ми розглядаємо кандидатуру Олександра Дмитренка. Цей суперник - більш ніж гідний конкурент, проте останнім часом ми з побоюванням ставимося до боксерів, які виступають під заступництвом промоутерської компанії "Universum Box-Promotion".

- Мова йде про нестабільність?

Так, насамперед це нестабільність в плані переговорів. Нібито вони пропонують організувати зустріч, а після цього переговори затягуються, в результаті ми втрачаємо дорогоцінний час, якого в команди Повєткіна зараз просто немає, адже нас чекає Кличко. За прикладами далеко ходити не треба. Взяти Миколу Валуєва, який ніяк не може отримати реванш з Чагаєвим. Одним словом, політика "Universum" мені особисто не ясна, тому ми з побоюванням підходимо до переговорів з Дмитренком, який є їх клієнтом.

- Проте прес-служба "Universum" почала поширювати інформацію про те, що нібито переговори вже почалися.

Вони вже щосили почали працювати в цьому напрямі, я знаю. Хочу сказати, що окрім Дмитренка у нас є декілька запасних варіантів. Думаю, що про це можна буде говорити через декілька днів.

- Чи немає бажання в найближчому майбутньому провести зустріч в США, скажімо, проти Кріса Арреоли?

Для того, щоб проводити зустріч в США, необхідний стимул, а я говорю про який-небудь титул. В даний час таких завдань ми не ставимо, оскільки в планах у нас грандіозніші цілі. Це бій за титул з Володимиром Кличком, а також організація титульного бою в Росії. Що стосується поїздки в Штати, то така думка є. Ми плануємо організувати тренувальний табір для Саші в серпні-вересні. Місцем збору, швидше за все, буде Флорида.

За матеріалами ПроБоксинг, championat.ru

Зараз ви читаєте новину «Українець Дмитренко закликає Повєткіна не втікати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі