вівторок, 30 серпня 2016 11:02

Українці успішно подолали стартовий раунд US Open

Українці успішно подолали стартовий раунд US Open
Еліна Світоліна. Фото: ap.org

Українські тенісисти успішно стартували на US Open, повідомляє "Сегодня".

Еліна Світоліна вийшла до 2-го раунду турніру. У стартовому матчі харків'янка, посіяна під 22-м номером, зламала опір Менді Мінеллі з Люксембургу - 6:7 (5), 6:0, 6:2. Поєдинок тривав 1 год. 51 хв. За вихід до 3-го раунду Світоліна посперечається з американською тенісисткою Лорен Девіс (105-та в світі).

1-й раунд подолала Катерина Бондаренко. Киянка за 1 год. 6 хв переграла представницю Тайваню Се Шувей - 6:0, 7:5. За вихід до 3-го кола Катерина посперечається з 61-ю ракеткою світу, китаянкою Сайсай Чжен.

Не відстала від своїх землячок і Леся Цуренко. У матчі 1-го раунду киянка впевнено обіграла 21-шу ракетку турніру Ірину-Камелію Бегу - 6:0, 6:4. Таким чином Цуренко взяла переконливий реванш за поразку від румунки у 2-му колі Вімблдону-2015. Наступною суперницею українки стане Яфань Ван з Китаю.

У 2-му раунді зіграє також Сергій Стаховський. У важкому поєдинку стартового кола українець обіграв португальця Гаштао Еліаша - 6:1, 3:6, 2:6, 6:3, 7:6 (7:4). Наступним суперником Стаховського буде 7-ма ракетка турніру, хорват Марін Чиліч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моя мета - виграти турнір Великого шолома" - Світоліна

Зараз ви читаєте новину «Українці успішно подолали стартовий раунд US Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі