четвер, 21 січня 2010 17:22

Українці можуть вперше не побачити Олімпіаду по ТБ

Українці можуть вперше не побачити Олімпіаду по ТБ

Національна телекомпанія України може відмовитися від трансляції зимової Оліпміади-2010 у Ванкувері через відсутність коштів, повідомив президент Національного олімпійського комітету (НОК) України Сергій Бубка.

"Вчора я отримав від президента Національної телерадіокомпанії України лист, ... в якому, зокрема, йшлося про те, що вперше, мабуть, за всі роки незалежності не буде проводитися трансляція з-за відсутності фінансування", - сказав він на прес -конференції в четвер у Києві.

За словами Бубки, на перший квартал 2010 року Національна телерадіокомпанія України для трансляції олімпійських і параолімпійських ігор отримала лише 429 тис. грн. з необхідних 9,6 млн. грн.

За словами Бубки, щоб вирішити питання з фінансуванням на найближчому засіданні уряду міністр у справах сім"ї, молоді та спорту Юрій Павленко "зробить необхідне звернення до прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко, я і виконком НОК - направить до Верховної Ради та Президента".

Нагадаємо, що через подібні проблеми українці не побачили чемпіонати світу з легкої атлетики та боксу.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Українці можуть вперше не побачити Олімпіаду по ТБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі