понеділок, 07 червня 2021 21:20

Україна впевнено перемогла Кіпр в останньому матчі перед Євро

Україна впевнено перемогла Кіпр в останньому матчі перед Євро
Україна пробила відразу два пенальті. Фото: ua-football

Збірна України з футболу в останньому товариському матчі перед Євро-2020 перемогла в Харкові збірну Кіпру – 4:0. Двічі відзначився Андрій Ярмоленко, а також Олександр Зінченко і Роман Яремчук.

Наша команда одразу запропонувала суперникові високий темп і почала створювати гольові моменти. Лише Роман Яремчук мав забивати тричі, але впевнено зіграв голкіпер гостей. Утім на 37-й хв. він не зміг парирувати удар Андрія Ярмоленка з 11-метрової позначки. Пенальті було призначено за фол проти Олександра Зубкова, який виходив сам на сам. При цьому захисник кіпріотів ще й побачив перед собою червону картку за фол останньої надії.

А на 45-й хв. захисник Кіпру зіграв рукою в карному майданчику, й арбітр призначив ще один пенальті. Зінченко пробив точно під стійку – 2:0.

У другій половині гри побиття тривало. Яремчук замкнув розкішну комбінацію ударом у порожні ворота – 3:0, а Ярмоленко став автором забитого м'яча після рикошету – 4:0.

Одразу після цього наші тренери провели численні заміни, але рахунок більше не змінився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без жодного опору: чому Україна розтрощила Кіпр

Збірна України вирушає до Бухареста, де базуватиметься на Євро. У неділю, 13 червня, наші гравці спробують здобути другу перемогу на турнірі в матчі проти Нідерландів. На минулому чемпіонаті наша збірна програла всі три поєдинки.

Зараз ви читаєте новину «Україна впевнено перемогла Кіпр в останньому матчі перед Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі