пʼятниця, 27 січня 2012 11:33

Україна на Євро-2012 зможе розмістити вболівальників за доступними цінами

Україна на Євро-2012 зможе розмістити вболівальників за доступними цінами

В Україну достатньо місць для розміщення іноземних вболівальників за доступними цінами на час проведення Євро-2012.

Про це під час прес-конференції 26 січня заявив директор Місцевого організаційного комітету Євро-2012 України Маркіян Лубківський. За його словами, наша країна враховує те, що 80% фанів, які приїдуть на матчі, шукають бюджетне житло нижчої категорії.

"Оскільки з'являється інформація негативного характеру щодо цін на розміщення, наша головна задача ідентифікувати, класифікувати об'єкти, провести контроль відповідності вимогам комфорту та безпеки, і - найважливіше - донести інформацію в доступній формі до іноземного споживача. Тим, хто пропонує зараз на різних неофіційних сайтах завищені ціни треба охолонути і зрозуміти, що криза вплинула на платоспроможність вболівальників", - зазначив директор турніру в Україні.

Він повідомив, що на сьогодні в українських засобах розміщення заброньовано менше 20% законтрактованих агентствами номерів. "Турагенства прислухалися і оптимізували свої пропозиції. Можна знайти цілком доступні опції розміщення в кожному з українських приймаючих міст з умовою бронювання мінімум на дві ночі", - сказав Маркіян Лубківський. Він зазначив, що інформацію, яку поширюють деякі ЗМІ про бажання вболівальників жити в чотирьох-п'ятизіркових готелях, не відповідає дійсності.

Як підкреслив, у свою чергу, Президент Асоціації готелів та ресторанів Дмитро Заруба, ціна на Євро для простих вболівальників - більше в півтора-два рази від звичайної ціни, тому МОК Євро-2012 України закликав фанів бронювати номери тільки на офіційних сайтах турагенств Гамалія і TUI Travel. Основною ідеєю в просуванні цих ресурсів є налагодження чіткої взаємодії між містами-господарями та федераціями країн, які гратимуть у конкретних містах.

Зараз ви читаєте новину «Україна на Євро-2012 зможе розмістити вболівальників за доступними цінами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі