понеділок, 16 вересня 2013 17:03

Українці завоювали п'ять медалей на юніорському ЧС з боксу

Українці завоювали п'ять медалей на юніорському ЧС з боксу
У загальнокомандному заліку збірна України посіла четверте місце ФОТО: sportonline.ua

15 вересня у Києві завершився чемпіонат світу з боксу серед юніорів. Нагороди були розіграні у 13 вагових категоріях. Українські боксери п'ять разів піднімалися на п'єдестал пошани, завоювавши дві золоті, одну срібну та дві бронзові медалі. У загальнокомандному заліку збірна України посіла четверте місце після Росії (3-5-2), Куби (3-0-0) і Казахстану (2-1-5). За загальною кількістю медалей українці - треті (5), після Росії (10) і Казахстану (8).

Золото виграли Раміль Гаджиєв (до 70 кг), який вже у першому раунді відправив у нокдаун боксера з Казахстану Кадірбека Садірбекова, перемігши з підсумковим рахунком 3:0, і Роберт Мартон (до 80 кг), який взяв гору над росіянином Владиславом Редько - 3:0.

Срібна медаль в активі Руслана Зубачука (до 52 кг). У фінальному бою він поступився американцеві Шакуру Стівенсону з рахунком 0:3.

Бронзовими призерами стали Мирослав Іщенко (до 60 кг ) та Ігор Вікторів (до 75 кг).

Не змогли поборотися за медалі, програвши в ? фіналу Данило Лапін (до 46 кг), Георгій Іванов (до 48 кг) та Артур Пригода (до 57 кг).

Інші українці програли на ранніших стадіях змагань. В 1 /8 фіналу завершили виступ Зоравор Петросян (до 50 кг), Андрій Ловничий (до 54 кг) та Олександр Шкет (до 63 кг).

На старті турніру зазнали поразки Сергій Бегларян (понад 80 кг) та Андрій Терегеря ( до 66 кг).

Зараз ви читаєте новину «Українці завоювали п'ять медалей на юніорському ЧС з боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі