неділя, 24 листопада 2019 15:22

Вайлдер здолав останню перешкоду перед реваншем з Ф'юрі: Усик поки очікує

 

Сьогодні на арені "MGM Grand" в Лас-Вегасі, США, чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Деонтей Вайлдер переміг технічним нокаутом у сьомому раунді кубинця Луїса Ортіса і вдесяте захистив свій титул. Тепер в американського панчера - 42 перемоги, 41 нокаут та одна нічия.

Суперники зустрічалися вдруге. В березні 2018 року Вайлдер теж переміг – технічним нокаутом в 10 раунді. Ортіс дав Вайлдеру потужний бій. Чемпіон був на грані поразки, але кубинський ветеран не зміг його дотиснути. Тому матч-реванш виглядав цілком логічним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руїз зламав Джошуа та усталені правила. Усику доведеться зачекати до наступного року

Ортісу в березні виповниться 41. Але йому може бути й більше. Про це пишуть ЗМІ, коментують на форумах.

- Ми не знаємо справжнього віку Ортіса, - якось сказав американський журналіст і коментатор Аль Бернштейн. - Не виключено, що насправді він вже пенсіонер.

Цей фактор робив його шанси в реванші проти 34-річного пікового Вайлдера примарними. Але ветеран здивував, вигравши практично всі шість раундів у чемпіона, аж поки в сьомому раунді не пропустив один-єдиний удар – правий прямий у голову. Ортіс насилу піднявся, але рефері зупинив бій. Може й даремно – до гонгу про закінчення раунду залишалися лічені секунди. Кубинець, утім, не протестував.

Ортіс був останньою перепоною на шляху до матчу-реваншу між Вайлдером і британцем Тайсоном Ф'юрі. Торік у грудні суперники провели надзвичайно крутий бій, який завершився унічию. При цьому Ф'юрі перебоксував Вайлдера, але двічі побував у нокдаунах і це вирівняло шанси. Вже є дата на реванш – 22 лютого 2020 року і підписаний контракт. Про це запевняє глава промоутерської компанії "Top Rank" Боб Арум.

Вже є дата на реванш Вайлдер - Ф'юрі – 22 лютого 2020 року і підписаний контракт

- Наступним суперником буде Тайсон Ф'юрі, - заявив у післяматчевому коментарі Деонтей Вайлдер. - А потім я планую об'єднати титули з переможцем бою Енді Руїс – Ентоні Джошуа (бій за три чемпіонські титули відбудеться 7 грудня в Саудівській Аравії – gazeta.ua).

Олександр Усик є обов'язковим претендентом на чемпіонський бій по лінії WBO. Є ще один обов'язковий претендент – болгарин Кубрат Пулєв. Екс-суперник Володимира Кличка претендує на титул IBF. Наразі WBO і IBF не вирішили, чий претендент має першим вийти на поєдинок з чемпіоном. Мабуть, щось проясниться вже після бою Руїс – Джошуа.

Зараз ви читаєте новину «Вайлдер здолав останню перешкоду перед реваншем з Ф'юрі: Усик поки очікує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі