субота, 28 січня 2023 14:50

Спецтема: Війна Росії проти України

У Зеленського жорстко пройшлися по МОК

У Зеленського жорстко пройшлися по МОК
Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк жорстко пройшовся по МОК. Фото: ОП

Міжнародний олімпійський комітет своїм закликом повернути представників РФ та Білорусі на Олімпіаду пропонує миру пропагувати насильство, масові вбивства та руйнування.

Таким чином, МОК просуває російську антигуманну політику. Про це заявив радник голови Офіса президента Михайло Подоляк у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шведські лижниці виступили проти росіянок ‒ реакція на рішення МОК

"Міжнародний олімпійський комітет пропонує миру пропагувати насильство, масові вбивства, руйнування. Саме тому вони наполягають на тому, щоб російські спортсмени брали участь у змаганнях як справжні "посли смерті", – зазначив він.

За словами Подоляка, спорт не існує поза політикою – спорт сприяє цьому. Таким чином, МОК просуває російську антигуманну політику.

Водночас, президент України Володимир Зеленський написав, що Росія має зупинити агресію та терор, і лише після цього можна буде говорити про російську участь у контексті олімпійського руху.

Зокрема, глава держави додав до своєї публікації кадри, на яких зображені наші спортсмени, які тренуються у зруйнованих спортзалах та на розбитих від російських ракет стадіонах.

Раніше у зверненні президент наголосив на тому, що росіяни використовують спорт заради своїх ідеологічних інтересів.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського жорстко пройшлися по МОК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі